Galaxy Y uygulama ARA

19 Haziran 2013 Çarşamba

Pes 2012 apk+data+kurulum video

Merhahaba arkadaşlar bugün size pes 2012 android adlı oyunu paylaşıcağım.kurulumu youtubede paylaşıcağım. kurulum çok basittir.Video da baya ını lamışım ama yinede anlaşılır galiba :D root gerektirmez.
0 kasmayla oynayabilirsiniz.


-------------------

12 Haziran 2013 Çarşamba

Nss indir

Merhaba arkadaşlar bugün kombo yaptık 2. oyunumuzu sunuyorum adı new star soccer ismindende anladığımız gibi bir oyuncu üretip onu efsane yapıyoruz pes deki efsane ol gibi görüntüler aldatmasın oyun aşırı eylenceli denemeden geçmeyingoogle playda da mevcur ancak paralı indirip kurmanız yeterli olacaktır.Oyunda her türlü takım mevcuttur tükiye 2. lig bile var
oyunda at yarışı sevgili yapabiliyoruz ben arkadaşımdan bir hile öğrendim oyunda kumar bölümünde slot çekme yeri var öncelikle oraya girdiğimizde ekranda 3 adet  resim oluyor o 3 ününde aynı olması gerekir orda paramızı koyuyoruz ardından slot çekiyoruz anında telefonun üstündeki fonksiyon ve geri alma arasındaki çıkış tüşuna yani en çıkış butonuna basıyoruz ardından oyun kapanmadan tekrar oyuna tıklıyoruz ve aynı şekilde slot dönmüş ve size 3 resim aynı anda gelmiş oluyor yapmak çok basıt oyunda para çok önemli..

Nss Apk indir

Need For Speed hot pursuit Glaxy Y Sorunsuz Root gerektirmez (QVGA)

Merhaba arkadaşlar bu gün size Need For Speed hot pursuit  oyununuzu paylaşıcağım oyun root gerektirmez yani (QVGA) dır, hd dir.Galaxy y ve Galaxy minide denen miştir indirme linki alıntıdır upload etmeye üşendim.
Önce oyunun sd dosyasını indiriyoruz içindekini yani com.ea.nfshp dosyasını
android data klosörüne atıyoruz ardından oyunu kuruyoruz ancak İNTERNET KAPALI OLSUN KURDUKTAN SONRADA OYUNU AÇARKEN HERZAMAN KAPATIN ve oyunu rahatca oynayabilirsiniz...

Apk (QVGA)
Sd android data klosörüne

1 Haziran 2013 Cumartesi

Spiderman Total Mayhem ilk root gerektiren oyunumuz.

Spiderma total mayhem için chainfire ye ihtiyacımız var oyun apk+data kurulumu gerekir .
1. chain fire 3d ye giriyoruz
2. defaultopengle girelim
3.reduce texture and also reduce texture size lara tik atıyoruz
4. plugins den NVIDIA seçelim
data dosyasını gameloft ya atalım 
apkyıda kurup oyuna giriyoruz.



Spiderman Total Mayhem apk
spider_man_total_mayhem data(sd) gameloft klosorüne